Lappo.fi

Viikon reseptiikkana tarjoamme helpon inkivääriolutreseptin, sekä luotettavat raparperiviinin, -mehun ja -saison-oluen reseptit.

Inkivääriolutta!

Inkivääriolut on perinteikäs, maustettu matala-alkoholinen juoma, joka syntyi kun kunniakas brittiläinen imperiumi ryösti ja riisti kävi kauppaa niin kaukaisen idän mausteilla kuin läntisten saarten sokereilla. Käymisteitse karbonoituva maustettu juoma on makea, mutta pirtsakan raikas. Nykyään aito inkivääriolut on melko harvinainen tuttavuus, ja useissa paikoissa sen nimellä saatetaankin myydä ginger ale -mikseriä.

Inkivääriolut on helppoa tehdä kotona – ja reseptinikkarimme ovat tehneet sen vielä helpommaksi Lapon omalla inkivääriolutreseptillä. Klikkaa tiesi reseptipankkiimme, josta löydät muutakin mukavaa.

PS. Mad Millie Ginger Beer Kit -pakkaus on sitten todellinen ammu-ja-unohda -ratkaisu, jossa tuleekin mukana kaikki paitsi vesi.

Raparperitkin tulevat taas!

Raparperit, nuo alkukesäisten puutarhojen pöhisijä kaipaa tilaisuutta jatkaa pöhinäänsä käymisastioissa kuin tavallista innokkaampi startup-yrittajä Slushin jatkoilla. Tuoreesta raparperista on helppo valmistaa monenlaisia juomia, ja Lapon luottoreseptit mehulle, viinille ja saison-oluelle antavat erinomaisen inspiraation raparperin hyödyntämiseen.

Ostoskorisi on tyhjä