Lappo.fi

Koronaeristyksen vyöryessä yli maan Lappo pistää käyntiin #käymistalkoot, kun kerrankin on aikaa panna olutta kotona.

Edulliset toimitukset suoraan ovellesi

Matkahuollon Kotijakelu-paketilla saat Lapon tilaukset kotiisi edulliseen 9,90€ hintaan, eikä siinä vielä kaikki, sillä Matkahuolto ottaa sinuun yhteyttä toimitusta edeltävänä päivänä toimitusajan sopimiseksi. Samalla voitte sopia kontaktittomasta toimituksesta, jossa paketti jätetään ilman kuittausta ja kuljettajan kohtaamista. 

Ota kaikki irti tästä ajasta ja tilaa kaikki mitä olueesi tarvitset Lapolta!

  • Myymälämme ja asiakaspalvelumme ovat auki normaalisti.
  • Noutotilausten kohdalla emme toistaiseksi ota vastaan käteis- tai korttimaksuja myymälässä, maksa tilauksesi ennakkoon verkkomaksuna!

Kuukauden humala

Humalarintamalla uutuutena uudenkarhea, 2019 julkaistu saksalainen Diamant. Spalter-lähtöinen jaloste on uudenaallon saksalainen humala, jossa on enemmän alfahappoja ja öljyjä kuin perinteisissä eurooppalaisissa, mutta jonka makuprofiili on pehmeä ja hienovarainen ilman amerikkalaista elefantti lasitehtaalla -hyökkäävyyttä. Mausteinen, sitruksinen ja kukkainen Diamant sopii erinomaisesti moniin oluttyyleihin.

Muita uutuuksia

Myös uuterintamalla tarjolla uutta - Mangrove Jack's pilottierä Brut IPA -uutetta. Tämä uutepakkaus jäljittelee suosittua superkuivaa Brut IPA -tyyliä helppokäyttöisessä pakkauksessa, jossa mukana Mosaic-Azacca -kuivahumalointi.

Myös kveik-kantavalikoimamme on kasvanut, kun kysyttyä Imperial Yeastin luomuhiivaa Lokia on saatu jääkaappiin muutama pakkaus. Osta nyt, loppuvat varmana kohta

Ostoskorisi on tyhjä