Lappo.fi

Oletko koskaan miettinyt mistä saisit kotimaista humalaa keitokseesi? Mummolan villihumala houkuttelisi, mutta aromaattiset ominaisuudet jättävät toivomisen varaa. Oletkin sieraimet hörössä odotellut koska saisit sellaista suomalaista humalaa, joka vastaa kansainvälistä laatua?

Runebergin juomalaulun sanoin se hetki on NU! – NYT!

Lappo on suorastaa liitoksistaan repeävällä tavalla ilahtunut voidessaan tarjota asiakkailleen erikoiserän kotimaista, kasvatettua humalaa! Saatavilla on Chinook, Cascade, Saaz ja East Kent Goldings -lajikkeita suoraan paikallisesta Piikkiöläisestä kasvihuoneesta!

Tämä humala on tuoreinta mahdollista laatua – se kerätään suoraan köynnöksestä ja toimitetaan sinulle niin nopeasti kuin maallinen logistiikka sallii. Koska kukintoja ei prosessoida, tarvitset niitä enemmän kuin pellettejä – siksi toimitamme kukinnot 250 gramman pakkauksissa.

Toteuta siis unelmoimasi wethop-keitos ultratuoreilla kukinnoilla – ei kuivausta, ei prosessointia, vain kirkkaan vihreää ja voimakasaromista, tuoretta kotimaista humalaa! Poiminta alkaa 5.11. ja tilauksia aletaan pakata samana päivänä.

Kukinnot toimitetaan tyhjiöpakattuina. Voit parantaa niiden säilyvyyttä laittamalla ne pakastimeen, tai kuivata kukinnot itse esimerkiksi saunassa.

Tarjolla rajoitettu määrä rajoitetun ajan – tee tilauksesi heti eikä huomenna. Humalaa on saatavilla arviolta 8 kg laatu, mutta lopullinen määrä selviää vasta kun kukinnot on kerätty. Täytämme tilaukset tilausjärjestyksessä, joten ennakkotilaamalla saat omasi varmimmin perille asti.

Löydät humalat verkkokaupastamme - luonnollisesti!

Humalaisin terveisin,

Lappo

Ostoskorisi on tyhjä