Lappo.fi

Alekampanja käynnistyy! Älä siis jää tulee makaamaan vaan toteuta villeimmätkin kuivahumalakokeilusi! Käykö Niksi-pirkan suosikki, sukkahousu humalapussista? Voiko kotisimaa humaloida kuin ipaa? Mitä tapahtuu, jos humalaa on enemmän kuin mallasta? Nyt on lompakkoystävällinen tapa selvittää vastaukset näihinkin kysymyksiin.

Alekampanja käynnistyy! Älä siis jää tulee makaamaan vaan toteuta villeimmätkin kuivahumalakokeilusi! Käykö Niksi-pirkan suosikki, sukkahousu humalapussista? Voiko kotisimaa humaloida kuin ipaa? Mitä tapahtuu, jos humalaa on enemmän kuin mallasta? Nyt on lompakkoystävällinen tapa selvittää vastaukset näihinkin kysymyksiin.

Poistamme varastostamme edellisten satokausien pienpakattuja humalia uusien lajikkeiden tieltä. Tarjolla on runsaasti 100 - 250 gramman pakkauksia humalaa ympäri maailman. Tavaraa on rajoitetusti ja kun se loppuu, se loppuu. Tutustu valikoimaan kampanjasivulla.

Kaikki humalamme ovat vakuumipakattuja alumiinifolioon. Pakkaamme suurimman osan tuotteistamme itse, kerralla ja kokonaan. Ja humalathan saapuvat varastoomme lähes aina suoraan pellolta, viljelijän alkuperäispakkauksissa.

Ostoskorisi on tyhjä