Lappo.fi

Jani Poutiainen: Luonnontieteilijä, josta tuli käytännön harrastajakemisti. Pitkän linjan olutmaistelija, joka totesi, että luonteikkaita oluita ei kohtuuhintaan kovinkaan hyvin ja monipuolisesti ole Suomessa saatavilla. Eikä kaupan hyllyvalikoimista muutenkaan pääse tarkastelemaan tietyn erän makuprofiilin kehittymistä. Omassa kotipanimossaan on nämä ongelmat saanut ratkaistua, kun saa suunnitella reseptit ja valita raaka-aineet oman makunsa mukaan. Osakkaana Brewdogissa. Ilahtunut innovatiivisten pienpanimoiden buumista ja panimotoimialan monipuolistumisesta.

Juha Sinisalo: Kauppatieteilijä, joka halusi makua elämään. Yksinkertainen mies, joka arvostaa yksinkertaisia makuja. Miksi ihmeessä olueen pitäisi tunkea kaikenlaista roinaa, kun aidoilla raaka-aineilla saa aikaan niin mahtavia makuvivahteita? Makumieltymyksissä taitaa näkyä 50 % brittiveren geeniperimä. Eli kuivaa ja vahvaa IPAa, kiitos!

Ostoskorisi on tyhjä